top of page

Hoe we helpen

Dedication. Expertise. Passion.

U staat voor een uitdaging, groot of klein, en zoekt naar een partner die niet alleen luistert, maar echt ontzorgd. Iemand die de tijd neemt om uw situatie te begrijpen, uw behoeften te peilen, en samen met u te werken aan een richting die niet alleen effectief is, maar ook inspirerend. Dat is waar wij om de hoek komen kijken.

file.jpg.png

SLIM STRATEGISCH STUREN

Mogelijke subsidie voor MKB: €25.000

Geniet van een volledige subsidie ter waarde van €25.000 waarmee ons deskundige team een strategische analyse van uw organisatie verzorgt. Of uw focus nu ligt op het verkennen van groeimogelijkheden, het betreden van nieuwe markten, het ontwikkelen van innovatieve producten of het verbeteren van operationele processen, wij zijn er om u te ondersteunen!

Scherm­afbeelding 2024-02-08 om 17.23.38.png

SLIM LEUKER & PRODUCTIEVER WERKEN

Mogelijke subsidie voor MKB: €25.000

Stap in een wereld waar teamontwikkeling en avontuur samenkomen, geïnspireerd door 'Kamp Van Koningsbrugge' en 'Special Forces VIPS'. Newid en Nassau420 bieden uw team een uniek SLIM 6Senses™ ontwikkeltraject dat niet alleen de samenwerking en productiviteit naar een hoger niveau tilt, maar ook een onvergetelijke ervaring biedt. Door de intensiteit en uitdagingen van Special Forces training, smeden we een onbreekbare band en onthullen we het ware potentieel van uw team. Bereid u voor op een transformatie die uw organisatie duurzaam versterkt, ondersteund door gedeeltelijke subsidie.

Image by Jeremy Bishop

GROEIEN MET DE GROEIVERSNELLER

Subsidie voor MKB: €10.000

De Groeiversneller is een programma dat specifiek ontworpen is voor MKB-bedrijven in Gelderland met de potentie en ambitie om te groeien, zowel in werkgelegenheid als in innovatie. Het gaat om het realiseren van uw visie, het ontwikkelen van innovatieve producten of diensten, en het veroveren van nieuwe markten. Daarom werken we nauw samen met u om uw groeiplan te optimaliseren. We begeleiden u door het hele proces: van het indienen van een doordacht groeiplan, tot het effectief inzetten van de voucher voor de realisatie van uw groeidoelstellingen.

Scherm­afbeelding 2024-02-08 om 17.56.47.png

DE STRATEGISCHE TOOLBOX MASTERCLASS

3 dagdelen

In onze driedaagse Masterclass Strategische Toolbox biedt Newid een diepgaande duik in de fundamenten, interne en externe kansen, en toekomstscenario's voor uw onderneming. Ontworpen voor vooruitstrevende bouwbedrijven, gebruiken we gezamenlijke sessies om uw langetermijnvisie te scherpen en strategische planning op maat te creëren. Met praktische tools en inzichten, naast de collectieve wijsheid van branchegenoten, ontdekt u hoe u uw bedrijf sterker, slimmer, en sneller maakt.

file0.jpg.png

SLIM TOEKOMSTBESTEDING ONDERNEMEN

Mogelijke subsidie voor MKB: €25.000

Bij Newid begrijpen we de risico's die ontstaan wanneer een bedrijf te zwaar leunt op één persoon. Onze expertise ligt in het transformeren van deze afhankelijkheid in een duurzame, zelfstandige structuur die niet alleen de druk op de ondernemer verlicht, maar ook het hele team versterkt. Door een diepgaande analyse van uw huidige bedrijfsvoering brengen we kritieke afhankelijkheden in kaart en implementeren we strategieën voor effectieve taakdelegatie en verantwoordelijkheidsverspreiding. Ons doel? Een bedrijf creëren dat niet alleen vandaag succesvol is, maar ook in de toekomst kan floreren, onafhankelijk van de oprichter. 

ffebfc64-e925-457f-992f-b63ccb765c29_thumb1920.jpg

MDT: SUBSIDIE MAATSCHAPPELIJKE DIENSTTIJD VOOR SCHOLEN 

Subsidie: €240.000 - €3.000.000

Een unieke subsidiekans waarmee jongeren tussen de 12 en 30 jaar zich vrijwillig inzetten voor de samenleving, en tegelijkertijd waardevolle levenservaringen opdoen. Scholen kunnen nu profiteren van een aanzienlijke subsidie om jongeren te ondersteunen in dit avontuur. Ons team staat klaar om scholen door de gehele aanvraagprocedure te loodsen, van het eerste idee tot de uiteindelijke indiening.

ontregeldezorg_logo-2.jpeg

ZORGINNOVATIE: ONTREGEL DE ZORG

Subsidie: €25.000. -  €124.999

Samen met de "Ontregel de Zorg" subsidie, zetten wij ons in om de administratieve druk binnen uw zorginstelling significant te verminderen. Dit initiatief, gericht op zorgaanbieders die actief zijn binnen de Zorgverzekeringswet (Zvw), stelt middelen beschikbaar om overbodige regels te schrappen en processen te stroomlijnen. Newid biedt de expertise en begeleiding die nodig is om een succesvol subsidieaanvraagproces te doorlopen en de implementatie van efficiëntieverbeteringen te realiseren.

file.jpg.png

INNOVEER MET BEHULP VAN VERSCHILLENDE INNOVATIESUBSIDIES

Benieuwd naar wat subsidies voor jou kunnen betekenen?

De overheid heeft diverse fondsen beschikbaar gesteld ter ondersteuning van groei, ontwikkeling, en innovatie binnen het MKB, de zorgsector, en het onderwijs. Deze fondsen bieden unieke kansen om jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen. Laat ons de mogelijkheden voor jou verkennen! Wij navigeren door het landschap van subsidies en fondsen om de perfecte match voor jouw behoeften te vinden.

bottom of page